Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Vorige pagina

Beeldvormende bijeenkomst

donderdag 25 april 2024

19:30 - 22:00
Locatie

Stadhuis Culemborg - Stadszaal

Toelichting

Beeldvormende avond 25 april 2024 over Spoor 2 van de ombuigingsoperatieGeachte raads- en commissieleden,


Het college kijkt terug op twee goede en informatieve beeldvormende bijeenkomsten over Spoor 2. U bent van harte uitgenodigd voor de derde beeldvormende avond, die in het teken staat van de eerste richting van de keuzes die in de kadernota een plek gaan krijgen. Die avond verzorgen we op verzoek van uw raad; u heeft eerder in het proces gevraagd om het college input te kunnen meegeven voordat het college de keuzes voor de kadernota maakt.


We krijgen in deze beeldvormende avond graag op twee manieren uw input: uw visie en richting in het algemeen voor de kadernota, maar ook een concretere reactie op de volgorde in ombuigingen. De avond is primair bedoeld voor raads- en commissieleden en is openbaar.


Ter voorbereiding op deze avond heeft het college zoals aangekondigd de eerdere inventarisaties gecategoriseerd. Dat leidt tot een overzicht met de eerste richtingen voor keuzes: de opgaven en ombuigingen waarvan het college het wel en niet logisch vindt om die verder mee te wegen in de samenstelling van de kadernota. Daarover gaan we met u in gesprek. Voor de volledigheid: deze lijsten zijn openbaar, om het gesprek hierover goed mogelijk te maken. Op de eerdere werkversies blijft geheimhouding rusten.


We kijken uit naar goede gesprekken en hopen u te zien bij deze interactieve bijeenkomst.


Met vriendelijke groet,
Mischa Peters

Agenda documenten

Uitzending

Agendapunten

  1. 1
    Opening
  2. 3
    Informeel napraat moment over spoor 2
  3. 4
    Sluiting